BejelentésEladó kertkapcsolatos társasházi lakás Gödöllőn
Ha szereti a csendet, nyugalmat, kertet, virágokat, de nincs elég pénze családi házra...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Az ingatlan Gödöllő egyik legszebb kis utcájában, a Hétház utcában található. Ajánlom azoknak, akik szeretnének kis kertet gyermeküknek, vagy házikedvencüknek, akik szeretik a természetet, csendet, madárcsicsergést, harangszót, akik szeretnének virágokat, fákat, füvet látni a betonregeteg helyett, de nem rendelkeznek akkora összeggel, hogy családi házba költözhessenek!!! Az eladásra kínált ingatlan, egy 4 lakásos társasház egyik lakása, amely különálló épületben található a 2281 nm nagyságú telken. Az ingatlan NEM osztatlan közös tulajdonú, KÜLÖN HELYRAJZI SZÁMMAL RENDELKEZIK, ami jogilag azonos bármelyik lakótelepi lakással!!!!

Mindez most 15.000.000.- irányáron!

A lakáshoz ÖNÁLLÓ HASZNÁLATÚ KERTRÉSZ tartozik, részben bekerítve. A hozzátartozó kertrész egyik része a ház körül található kerítéssel körülvett udvar. A ház háta mögött kitűnő kerti partyk rendezhetők, szalonna sütögetéssel, grillezéssel. A hozzátartozó kert további része jelenleg veteményesként és füvesített udvarként van használatban, a telek hátsó részén, amely a Gödöllői dombság lábához ér fel. A kertrész enyhe emelkedését a kert teraszossá alakításával tettük "használhatóvá". A kertben meggyfák adnak árnyékot - és gyümölcsöt - az ott pihenőknek, és a kertészkedőknek. A kert és a ház is dél, dél-nyugati fekvésű, ennek köszönhetően egész nap napfényben fürdik.

A környék: Az ingatlan Gödöllőn, a Máriabesnyői kegytemplom közvetlen szomszédságában, a Hétház utcában található, festőien szép környezetben. A templom híres búcsújáró hely. A templomudvarban tartott rendezvények, koncertek különös hangulatot árasztanak. Minden órában harangjáték teszi még varázslatosabbá a közvetlen környéket. Ezt a különös hangulatot az örökös madárcsicsergés teszi még elbűvölőbbé. A templomtér, és az utca egyik fele parkosított. A több évtizedes fák megszűrik a levegőt, és a 30-as főút zaját. A kert vége a Gödöllői dombság (Antalhegy)lábánál ér véget, ami kellemes kirándulási lehetőségeket ad a babati erdő felé. 

A helyi busz megállója szinte a kapuban, helyközi járat megállója a közelben, kellemes sétánnyira a vasútmegálló, üzletek, posta, óvoda, iskola.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!